Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Calendari d’advent

Desembre 2020

Diumenge 20. Avui, ambtü!

20 de desembre de 2020. Cada any, poc abans de Nadal, se celebra la Marató de TV3, un esdeveniment solidari de primera magnitud en el qual participen milers de voluntaris. I avui, dia de la Marató de TV3, hem pensat que és un bon dia per mostrar-vos com hi han participat els infants, els nensContinua llegint “Diumenge 20. Avui, ambtü!”

Dimecres 16. Fem postres originals, saludables i de Nadal!

16 de desembre de 2020. El Nadal és màgic. Passen coses tan meravelloses, com per exemple que els kiwis es converteixen en avets i les magranes es transformen en boles de Nadal. Avui, la Núria Fajula i la Gemma Vaqué, mestres d’infantil d‘elpetitmiquel, ens expliquen com preparar unes postres ben originals, saludables i de Nadal.Continua llegint “Dimecres 16. Fem postres originals, saludables i de Nadal!”

Dimarts 8. Ballem el Nadal?

8 de desembre de 2020. S’apropa Nadal i el fred ens anima a viatjar sense sortir de casa. Els llums i els colors del Nadal són màgics. Poden transportar-nos a terres meravelloses on hi ha ossos que porten bufanda, pingüins que es passegen amb barret i cérvols abrigats amb jerseis vermells. Per Nadal cada jocContinua llegint “Dimarts 8. Ballem el Nadal?”

Dilluns 7. Fantasia per a mares i pares i un fascinant artefacte per al professorat

7 de desembre de 2020. La imaginació és poderosa i el llibre un fascinant artefacte. Avui, en Jordi Anglada de la Llibreria Anglada de Vic ens obsequia amb dues noves recomanacions lectores, una per a mares i pares i una altra per a mestres i professorat. La canalla no només és intel·ligent, sinó que aContinua llegint “Dilluns 7. Fantasia per a mares i pares i un fascinant artefacte per al professorat”

Dissabte 5. Dia de conta contes!

5 de desembre de 2020. L’Eriçó i la Tortuga són molt amics i els agradaria molt abraçar-se, però ara no poden tocar-se. En Mussol els descobreix que hi ha moltes maneres de demostrar-li a algú que l’estimes. I així ho fan. Avui, la Sílvia Crusats, mestra d’infantil d’elpetitmiquel, ens explica “Fins que ens puguem abraçar”,Continua llegint “Dissabte 5. Dia de conta contes!”

Dijous 3. Un Nadal de cine

3 de desembre de 2020. El Nadal fa olor de galetes casolanes, té gust de xocolata Wonka i sona a cascavells. Les pel·lícules de Nadal ja formen part de la nostra tradició. I per això avui, 3 de desembre de 2020, la Montse Serrat i l’equip de primària d’elpetitmiquel ens recomanen un recull de pel·lículesContinua llegint “Dijous 3. Un Nadal de cine”