Dijous 24. Celebrem la nit de Nadal

24 de desembre de 2020. “Ho sap tothom és profecia”. Els estudiants de literatura castellana de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic ens llegeixen el poema de J.V. Foix. El poeta descriu, amb molta originalitat i situacions molt diverses, el que ocorre arreu de les cases i pobles de Catalunya quan saben que “A cal fuster hi ha novetat”, que ha nascut Jesús. Un poema molt bonic per ser llegit o escoltat avui que és nit de Nadal i que l’esperit nadalenc es fa present de múltiples formes. 

Un grup d’estudiants del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic ens llegeix poesia, un altre ens canta nadales en alemany i tres estudiants ens escenifiquen “A poem for every winter day”. Els infants, els nens i les nenes d’elpetitmiquel també mantenen viu l’esperit nadalenc amb la tradicional cantada de nadales de l’escola, que presenta Glòria Varela, directora d’elpetitmiquel, i tanquen els músics del Col·legi Miquel Rojo i Enric Puigdesens.

Avui, que celebrem la nit de Nadal, ens acomiadem d’aquest Calendari d’advent amb els millors desitjos i l’esperit nadalenc dels estudiants del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i dels infants, nens i nenes d’elpetitmiquel. Esperem que tot plegat us hagi agradat tant com a nosaltres i que, aquests dies de festes, continueu gaudint dels continguts que el Calendari d’advent ens ha anat regalant al llarg d’aquest mes. Que tingueu un bon dijous 24 de desembre de 2020 i una dolça nit de Nadal!

Els estudiants de 1r de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic canten una nadala en alemany.
Els estudiants Jan Garriga, Guillem Graell i Biel Oliva de 3r d’Educació Secundària del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic interpreten “A poem for every winter day”.
Infants, nens i nenes d’elpetitmiquel fan la tradicional cantada de nadales al jardí de l’escola.

Create your website with WordPress.com
Per començar