Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Diumenge 20. Avui, ambtü!

20 de desembre de 2020. Cada any, poc abans de Nadal, se celebra la Marató de TV3, un esdeveniment solidari de primera magnitud en el qual participen milers de voluntaris. I avui, dia de la Marató de TV3, hem pensat que és un bon dia per mostrar-vos com hi han participat els infants, els nens i les nenes d’elpetitmiquel, però també hem pensat que és el dia per compartir el significat de voluntariat a la nostra escola.

Per la nostra escola el voluntariat és l’expressió d’un compromís i un suport actiu a la societat. La implicació personal de milers de persones constitueix un pilar important de la nostra cultura i, a la vegada, té un poder de transformació social impressionant. Totes les persones voluntàries, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació, sigui quina sigui la seva motivació i sigui quina sigui la seva dedicació comparteixen una característica: no només són persones reflexives i crítiques, sinó que han decidit passar a l’acció. I aquesta acció voluntària es converteix en antídot de l’apatia, permet expressar les pròpies ganes de fer i contribuir a una societat millor. Pensem que totes les persones voluntàries comparteixen també una experiència: la de donar i rebre. Donen molt i reben molt, també.

Els voluntaris donen temps, entusiasme, coneixements, compromís i responsabilitat i reben coneixement, amistat, experiència, noves habilitats. Aquí teniu tot allò que han donat i rebut els infants, nens, nenes i joves d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic en els projectes de voluntariat. I ens ha semblat tan inspirador que des de l’escola n’hem anomenat ambtü!

Nens i nenes d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3 ballant

Nens i nenes de 1r de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r A de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r B de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r C de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Nens i nenes de 3r D de primària d’elpetitmiquel s’uneixen a la Marató de TV3
Informació generada per donar a conèixer la campanya

Campanya “Cors solidaris de Càritas”

Els estudiants de 3r d’ESO del Col·legi Sant Miquel dels Sans de Vic han col·laborat amb la campanya “Cors solidaris de Càritas”. S’ha venut 100 piruletes i 100 cors.

Imatge de les llànties

Llàntia “La teva llum és la seva esperança”

Els nens i les nenes d’elpetitmiquel s’han sumat a la venda de llànties “La teva llum és la seva esperança”. Els dies 15, 16 i 17 de desembre de 2020 els nens i les nenes de 6è de primària a partir de les 17h de la tarda han venut llànties per a Mans Unides a l’entrada de l’escola. Tota la comunitat educativa -famílies, personal docent i no docent- hi han col·laborat. S’han venut un total de 167 llànties “La teva llum és la seva esperança”.

Gran Recapte d’Aliments per a El Tupí

Cada any, l’AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic promou un Gran Recapte d’Aliments per al menjador social El Tupí.

Clauer per ajudar a financiar la recerca contra la malaltia Niemann Pick que es pot comprar a la secretaria de l’escola fins aquest 21 de desembre.

Difonem Niemann-Pick i ajudem en Xavier a finançar la Recerca contra la malaltia

Niemann-Pick és una malaltia minoritària neurodegenerativa que provoca un greu deteriorament cognitiu. En Xavier, de 27 anys, fill de la Ceci Bertran, professora de l’escola, pateix aquesta patologia. La Fundació Niemann-Pick fa una campanya per recaptar fons per finançar un assaig clínic a l’Hospital de Bellvitge i ha posat a la venda un clauer solidari al preu d’1€.

Amb aquest clauer, que es pot comprar a secretaria de l’escola fins aquest dilluns 21 de desembre de 2020, podem promoure la difusió de la malaltia Niemann-Pick i ajudar a finançar la recerca. De moment s’ha venut 264 clauers i s’ha ingressat 356€. La Ceci us dona les gràcies per la vostra solidaritat. I, si voleu comprar el vostre clauer teniu temps fins demà, 21 de desembre.