Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Divendres 18. Two little big stories

18 de desembre de 2020. Nadal ja s’acosta i quan més ens hi apropem, més històries del Pare Noel, elfs i rens ens arriben. I és per això que avui volem compartir amb vosaltres dues petites grans històries protagonitzades per infants, elfs, rens i el Pare Noel, si bé ambientades en indrets ben diferents.

La primera història ens arriba des del Pol Nord en forma de vídeo. La Mersy Bansells, de l’Escola d’idiomes del Col·legi Sant Miquel dels Sants, posa veu al conte “The Littlest Elf”, de Dougherty Brandi, que narra les vivències de l’elf Oliver.

La segona història és una felicitació de Nadal que ens envien des d’elpetitmiquel. Els infants de l’Escola d’idiomes ens desitgen Merry Christmas mentre comparteixen protagonisme amb el Pare Noel i en Rudolph. Hope you like it!

Merry Christmas

Si ens voleu explicar més històries que parlin d’elfs, rens i el Pare Noel, ens les podeu fer arribar per correu electrònic (epm@elpetitmiquel.cat) i les compartirem en aquest espai. Que tingueu un bon divendres 18 de desembre!