Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Dilluns 14. Comencem un nou dia des del carrer del diumenge

14 de desembre de 2020. Avui dilluns comencem una nova setmana amb la mirada posada en el carrer del diumenge i tot allò que hi passa. En Jordi Anglada de la Llibreria Anglada de Vic ens proposa una nova lectura. En aquesta ocasió ens recomana “La fleca del carrer dels diumenges”, d’Alexis Galmot i Till Charlier.

Quan surt de l’orfenat, en Jack ha d’escollir el seu ofici: serà forner. Després de passar la infantesa alimentant-se de mosques i de llaunes de sardines, esdevé un mestre en l’art de la barra de pa no massa cuita i de les lioneses de xocolata.

Això capgirarà la vida dels veïns i veïnes del seu barri. Un conte per a nens i nenes de primària on la música juga un paper determinant.

Esperem que tingueu un bon dilluns 14 de desembre de 2020 i recordeu si teniu lectures per compartir només cal que ens les feu arribar al correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat.

La fleca del carrer dels diumenges. Autor: Alexis Galmot. Il·lustrador: Till Charlier. Editorial: Birabiro Any: 2020. Podeu veure més detalls del libre aquí.


Altres recomanacions…

Per a infants

“ De quin color és un petó?” Autora: Rocio Bonilla. Editorial: AnimallibresAny: 2015. Des d’Ànimallibres ens animen a pintar els petons de la Minimoni. Us els podeu descarregar des d’aquí.

Un cistell de cireres”Autora: Alba Castellví Il·lustracions: Albert Arrayàs. Editorial: Grup62Any: 2017. Des de Grup62 ens posen fer un primer tastet i llegir algunes pàgines del conte des d’aquí.

“El floc de neu” Autor: Benji Davies. Editorial: Andana. Any: 2020. Des d’Andana ens deixen fer una ullada a les primeres pàgines del llibre. Només heu de clicar aquí.


Per a famílies i docents

El llibre de Gianni Rodari. Contes, versos i vida Autor: Gianni Rodari. Editorial: Blackie Books. Any: 2020.

L’infinit dins un jonc. La invenció dels llibres al món antic”. Autora: Irene Vallejo. Editorial: Columna Edicions Any: 2020.