Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Divendres 11. El Nadal és poesia

Imatge il·lustrada per Bruna Vinyeta, estudiant de Secundària del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic

11 de desembre de 2020. El Nadal se sent, es recita, es pinta i s’escriu. El Nadal és art, és emoció i és alegria. El Nadal és poesia. I, avui, l’alumnat de Secundària i Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants comparteix amb nosaltres la seva manera d’entendre el Nadal.

Els estudiants de 2n de Batxillerat Internacional® llegeixen el poema “Defensa de la alegría”, del poeta uruguaià Mario Benedetti, que ens parla de com hem de defensar l’alegria de tantes situacions de la vida, del desànim i de les dificultats. L’alegria, diu el poeta, és un dret preuat dels homes i les dones. Per la seva banda, les estudiants de 1r i 3r de Secundària Bruna Vinyeta, Ona Llop, Juana Cuéllar, Sara Dari, Ariadna Bertran i Sanae Bouzakoura ens feliciten el Nadal amb creacions pròpies. També ho fan els estudiants de 4t de Secundària amb el poema col·laboratiu “Un recer d’esperança”.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres i, si voleu, podeu compartir la vostra felicitació de Nadal amb nosaltres. Només cal que ens la feu arribar a través del correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat i la compartirem en aquest espai.

La Bruna Vinyeta de 1r de Secundària ens desitja “Bon Nadal” amb aquest time lapse.


Els estudiants de 2n de Batxillerat Internacional® de la nostra escola llegeixen el poema “Defensa de la alegría”, del poeta uruguaià Mario Benedetti.


L’Ona Llop ha escrit aquesta felicitació que ha dissenyat i editat la Juana Cuéllar. Ambdues cursen 3r de Secundària.

La Sara Dari, Ariadna Bertran i Sanae Bouzakoura de 3r de Secundària han creat aquest haiku.


Els estudiants de 4t de Secundària han creat un poema col·laboratiu i l’han compartit en aquest vídeo que porta per títol: “Un recer d’esperança”