Dimarts 8. Ballem el Nadal?

8 de desembre de 2020. S’apropa Nadal i el fred ens anima a viatjar sense sortir de casa. Els llums i els colors del Nadal són màgics. Poden transportar-nos a terres meravelloses on hi ha ossos que porten bufanda, pingüins que es passegen amb barret i cérvols abrigats amb jerseis vermells.

Per Nadal cada joc esdevé un record i és per això que avui l’equip de mestres de primària d’elpetitmiquel vol compartir amb vosaltres tres recursos interactius per fer dels dies de Nadal records en família plens de complicitat i rialles.

Hi trobareu de tot i d’arreu. Des de receptes per descobrir plats típics de Nadal de diferents punts del món fins a jocs de memòria sobre el Nadal, passant per coreografies d’elfs impossibles. Aquí els teniu. Esperem que us agradin!

Christmas tradicions around the world. Per conèixer un munt de tradicions del Nadal, històries i moltíssimes activitats divertides. Visiteu el web whychristmas I viatgeu tant com us vingui de gust.

El Nadal – El món per un forat. Mireu el vídeo per descobrir les festes de Nadal i després és el moment de les activitats i els jocs. Només heu de clicar aquí.

Diversió nadalenca per a tota la família – Jocs interactius. El poble del Pare Noel és el lloc perfecte per celebrar el Nadal en família. Aquí hi trobareu personatges increïbles i una gran diversitat d’activitats per a totes les edats. Podeu accedir-hi des d’aquí.

Si voleu podeu compartir amb nosaltres els vostres balls i creacions. Només cal que ens feu arribar els vostres vídeos o imatges i els compartirem en aquest espai. Ens els podeu fer arribar a través del correu electrònic epm@elpetitmiquel.cat.

Create your website with WordPress.com
Per començar