Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Dimecres 2. Fem brillar milers de milions d’estrelles

2 de desembre de 2020. La Via Làctia té milers de milions d’estrelles, però avui no us proposem viatjar per la nostra galàxia, sinó que us proposem crear una estrella que brilli amb llum pròpia. Per això la Mina Tarrés, d’elpetitmiquel, ens ha fet arribar tres plantilles perquè cadascú pugui crear la seva pròpia estrella.

Us animem a crear un estel ben bonic per penjar a qualsevol indret de casa vostra: al pany de la porta, en un prestatge de la cuina, al tovalloler del bany o a la barana de l’escala. També la podríeu deixar penjada a la porta del veí o de la veïna. A qui no li agradaria trobar-se amb una estrella?

Feu la vostra estrella. Retalleu-la, pinteu-la, engalaneu-la tant i tant com vulgueu, personalitzeu-la amb un nom i, quan la tingueu ben a punt, pengeu-la allà on brilli més, feu-li una foto i envieu-nos-la a epm@elpetitmiquel.cat abans del dia 20 de desembre de 2020. I des d’aquí compartirem la vostra creació. Ens ajudeu a fer brillar milers de milions d’estrelles plenes dels millors desitjos?